El bon temps ha arribat i tenim tantes ganes de sol que, sense adonar-nos-en, comencem a exposar la nostra pell als raigs solars sense precaució. Tots sabem que cal protegir-se, però també és important preparar la pell abans de l’exposició solar per mantenir-la sana.

En aquest post us donem una sèrie de consells que us ajudaran a minimitzar els danys solars per mantenir la pell sana:

1. Comença amb una bona exfoliació! Els exfoliants són els millors aliats per eliminar les pells mortes i enfortir la dermatitis. A més, si exfolies el teu cos durant o després de la dutxa, aportes elasticitat i suavitat a la pell, fent que sigui molt més resistent al sol i afavorint el bronzejat.

2. Després de l’exfoliació, toca hidratar la pell. Utilitza una crema hidratant que s’adapti a les teves necessitats cutànies per donar fermesa a la pell i reduir la flacciditat. Gràcies a l’exfoliació anterior, la pell absorbirà amb més facilitat les propietats de la crema i augmentarà la reafirmació i tonificació del teu cos.

3. Hidratat correctament: Tant la pell com el nostre organisme necessiten hidratació. No has d’esperar a tenir set per beure aigua, aquest senyal ja és un signe de deshidratació. Beu aproximadament un litre i mig d’aigua al dia, així aconseguiràs lluir una pell hidratada i saludable.

4. Introdueix els betacarotens a la teva dieta: els aliments rics en betacarotens són una gran font d’antioxidants que t’ajudaran a fer front als radicals lliures generats pels agents externs (com el sol). Aquests aliments milloren l’aspecte de la pell i en potencien el seu resultat. Inclou a la teva dieta aquests aliments: la carabassa, la pastanaga, l’albercoc o algunes verdures com el bròquil o el carabassó.

5. Protegeix la pell del sol: No només t’has de posar protecció solar quan vagis a la piscina o a la platja. Incorpora aquest hàbit saludable durant tot l’any, però sobretot a la primavera que és quan ens comencem a  exposar més al sol sense ser-ne conscients. És molt important que et protegeixis amb cremes de protecció solar amb un SPF elevat, sobretot a la cara. D’aquesta manera evitaràs l’envelliment prematur, l’aparició d’arrugues i, sobretot, taques a la pell.

Segueix tots aquests tips i recorda que no hi ha res pitjor que una cremada a la pell i les conseqüències que poden sorgir a curt i llarg termini. Sigues previsor i incorpora al teu dia a dia aquests hàbits saludables per gaudir d’una pell sana i bonica.

Share
This

Post a comment

*