Benvingudes al meu bloc,

El nostre rostre és el mirall de com ens sentim, de la nostra salut i necessita cures, per la qual cosa us parlaré dels tres passos importants per cuidar-ho.

El primer pas i el més important de tots és la higiene, sense una bona higiene la resta de passos com la hidratació o la protecció no es poden portar a bon terme.

L’objectiu de la neteja facial és que el nostre rostre quedi lliure d’impureses, i les cèl·lules puguin respirar i absorbir els altres productes adequats a la nostra pell.

Us indico com s’ha de fer una bona neteja facial.

Començarem per utilitzar productes específics com la llet netejadora o l’aigua micelar xopant un disc de cotó per treure tota la resta de maquillatge que pugui haver-hi.

Si utilitzeu aigua micelar, no us farà falta el tònic, ja que realitza les dues funcions, neteja i tonifica. Per les quals utilitzeu llet netejadora, apliqueu el tònic que utilitzeu habitualment, també amb un disc de cotó i donant petits tocs en la cara, coll i escot.

Després de la neteja hem d’exfoliar la pell perquè el següent pas sigui efectiu.

La hidratació; El seu objectiu és regenerar les cèl·lules facials i retornar a la pell la lluminositat i elasticitat.

Com suposo que sabreu cada tipus de pell necessita un tipus de crema hidratant, és a dir per a pells seques una crema que la seva textura sigui espessa perquè penetri, si és normal o mixta amb una crema lleugera hi haurà suficient.

La crema s’ha de posar en poca quantitat i realitzant moviments circulars fins a la seva penetració.

Finalment, la protecció. És de vital importància posar-se protecció en el rostre per evitar les taques i l’envelliment de la pell.

La protecció la utilitzarem després de posar-nos la crema hidratant perquè ens faci de pantalla i ens protegeixi dels rajos ultraviolats.

El factor de protecció no ha de ser inferior a un factor 25.

Existeixen diferents tipus de protecció segons el tipus de pell, anti taques, amb color, de tacte sec, etc.

Si necessiteu algun consell sobre la higiene, hidratació o protecció solar, us convido a la meva farmàcia i us atendré encantada.

A cuidar-vos el rostre i fins al proper post!

Share
This