Els peus són la part del cos de la qual ens solem oblidar. La calor ja està aquí i amb ell els pantalons curts, els vestits, les samarretes de tirants i, per descomptat, les sandàlies. Els nostres per fi veuran la llum del sol, però el més probable es que encara no estiguin llestos. Si vols lluir-los impecables, aquí tens uns senzills consells per a aquest estiu. Prèn nota!

El primer, cal establir una rutina de cures, a més d’aplicar-la de forma regular. I, en cas de tenir algun tipus de molèstia o malaltia, el millor serà acudir a les mans d’un expert que pugui assessorar-te i aplicar el tractament adequat.

Seguidament, i un pas que hem de tenir present sempre, és una bona exfoliació per a eliminar les cèl·lules mortes de la nostra pell. El següent pas és la hidratació amb una crema específica pels peus, ja que la pell dels peus acostuma a ser molt susceptible a trencar-se i provocar descamacions. Aquest tractament suavitza, refresca i hidrata els peus. A més, notaràs una sensació calmant gràcies a la prèvia exfoliació.

A més a més, recorda aquests consells:

  • Banya’ls amb aigua freda. L’aigua freda activa la circulació sanguínia dels peus i les cames. Els notaràs més lleugers i menys inflats.
  • Eleva’ls! Per a activar la circulació, a més de submergir-los en aigua freda, alçar-los per sobre dels malucs, ja sigui asseguda o tombada, és un bon exercici.
  • Submergeix-los en aigua amb sabó un parell de vegades a la setmana. Per a millorar l’experiència utilitza essències aromàtiques i olis essencials: per als peus inflats, la menta; per a relaxar-los, la lavanda; i per a prevenir l’olor, el romaní.
  • Passeja per la costa del mar. A més d’activar el flux sanguini i ajudar a evitar l’aparició de varius, la sorra serveix de exfoliante i el contacte de la planta del peu amb la sorra afavoreix la relaxació i propícia un efecte sedant que allibera l’estrès.
  • Asseca’ls a fons. És important assecar bé la pell d’entre els dits i la planta per a eliminar tota la humitat. D’aquesta forma, evitarem que la humitat es mantingui en el calçat i previndrem l’aparició de fongs. A més, si tens algun call, evitaràs que s’estovi per la humitat.
  • Elimina les dureses! A més de ser antiestètiques, poden convertir-se en un problema seriós si no els dónes un tractament adequat.
  • Pinta les teves ungles dels peus. Donaran una aparença molt cuidada i maca dels teus peus!

Recorda que trobaràs tots els productes per tenir uns peus de 10 a la nostra farmàcia. T’esperem!

Share
This

Post a comment

*