Hola a totes,

Estem en ple canvi d’estació, comencen els canvis de temperatura, la rutina torna a la nostra vida i comencem a notar canvis en el nostre cabell.

Els canvis d’estació és alguna cosa que ens afecta a molts de nosaltres, en el cas que perduri en el temps, demana’ns consell. Som especialistes en aquest tipus de problemes i disposem dels millors i més nous tractaments contra la caiguda del cabell.

Us deixem a continuació una llista amb consells per evitar la caiguda del cabell , segur que us són de gran ajuda i us redueix la caiguda.

1. Utilitzeu productes capil·lars adequats i de qualitat, és molt important l’ús del producte adequat per al cada tipus de cabell, en cas contrari pot ser que la caiguda s’agreugi. Mantenir un PH adequat i un cuir cabellut ben cuidat, és important per evitar la caiguda. A més trobareu una gran varietat de xampús, locions i vitamines especials per enfortir el vostre cabell i activar el seu creixement.

2. Fer un massatge capil·lar, us recomanem que durant la dutxa, quan us renteu el cabell, realitzeu un massatge circular en el cuir cabellut, de forma suau i sobretot sense fregar fort. Això mantindrà activa la circulació de la zona.

3. Complements alimentaris, en aquesta època de l’any recomanarem complements, us assessorarem sobre quin pot ser el més adequat per a cada cas. Aquests complements solen estar composts d’aminoàcids, minerals, àcids grassos, antioxidants, Vitamina A, Zinc, que ajudaran a evitar la caiguda del cabell.

4. Evitar l’ús excessiu de l’assecador i la planxa. Així com no abusar de tints, en el cas de fer-ho, utilitzeu tints sense amoníac com els que podeu trobar en la nostra farmàcia.

5. Fora estrès!, no hi ha pitjor aliat de la caiguda del cabell que un ritme de vida nerviós, per això recomanem que intenteu mantenir l’estrès allunyat de la vostra vida diària, encara que sabem que no és fàcil. Recomanem que no us obsessioneu amb la caiguda, això podria augmentar el nivell d’estrès.

Recomanem que abans de començar qualsevol tractament us acosteu a la farmàcia per tal que el nostre equip d’especialistes valori la vostra situació i us proposi el tractament més adequat i específic per al vostre cabell.

Gràcies per llegir-nos i fins al proper post, amigues!

Share
This