Hola de nou,

Segurament  que no utilitzes o no coneixes els olis essencials, les seves propietats o beneficis per al nostre cos, per la qual cosa el post d’avui tractarà d’això.

Els olis essencials són líquids extrets de plantes o arbres aromàtics que tracten diversos problemes de salut. Amb ells podem cuidar la nostra salut des d’un punt més natural. S’utilitzen aplicant-se sobre la pell o prendre’s per via oral.

Avui em centraré a explicar-vos tres d’ells; l’oli de l’Arbre de Te, la Menta Piperita i el de Gaulteria.

Pot ser l’Arbre de Te es el que més et sona, ja que s’utilitza per elaborar productes d’higiene corporal, com a sabons, xampús, per ser antibacterià i antisèptic.

També s’empra per reduir la inflamació de la pell del rostre, com l’acne, ajuda a assecar els indesitjables grans amb major facilitat. S’ha d’aplicar diluint dues gotes en aigua i aquesta mateixa solució aplicar-la suaument en la pell amb un cotó.

La Menta Piperita; s’utilitza per tractar infeccions respiratòries, de gola, per a les nàusees, diarrees i problemes menstruals. L’oli també s’utilitza per als maldecaps i com a repel·lents de mosquits.

L’oli essencial de Gaulteria; alleuja els problemes musculars, enrampades, sobretot en els esportistes, que ho utilitzen per donar massatges com antiinflamatori.

També prevé la caspa i ajuda a prevenir la caiguda del cabell.

Disminueix l’estrès, ajuda a relaxar-se i millorar l’estat anímic si es vaporitza com si fos un ambientador.

Fins aquí el post d’avui, espero haver-t’hi introduït una miqueta al món de l’aromateràpia i els seus productes.

Gràcies per llegir-nos i a cuidar-se!

Share
This