Avui et parlarem dels tipus de cel·lulitis i et deixarem alguns consells per prevenir-la.

Hi ha cinc tipus de cel·lulitis ben classificades:

Cel·lulitis generalitzada: es veu principalment en persones obeses, amb mals hàbits alimentaris; pot començar a veure’s en qualsevol edat.
Cel·lulitis localitzada: És una de les més doloroses, es presenta en zones de les cames, abdomen, natges, turmells, part inferior de l’esquena, braços, part superior de l’esquena i espatlles. S’observa entre els 16 a 20 anys (en casos especials fins als 35).
Cel·lulitis dura: Es veu en esportistes, ballarines, amb teixits ferms. Coincideix amb l’aparició d’estries, apareixen per mals hàbits alimentaris i poca oxigenació, no és dolorosa.
Cel·lulitis flàccida: Típica en persones sedentàries, o persones que pugen i baixen constantment de pes. En caminar s’aprecia el balanceig de la massa cel·lulítica, es veu a simple vista, sense necessitat de pressionar la pell.
Cel·lulitis edematosa: Apareix en totes les edats, però és més freqüents en adolescents o joves. En les dones es veu la pell taronja a simple vista.

Saps com prevenir-la?Et deixem alguns consells:

Dieta sana: Alimentar-se de forma natural i fresca. Incloure productes frescos, fruites i verdures ajuda a eliminar les toxines àcides de l’organisme i alcalinitza la dieta.
Hidratar i drenar: L’aigua ajuda a drenar i a eliminar les toxines. Podem beure aigua, infusions amb fruita fresca. Amb això aconseguim filtrar les toxines nocives de la cel·lulitis.
Moure’s i fer exercici: l’exercici regular ajuda a augmentar el to de pell, a cremar greixos i millorar la circulació, a més d’augmentar el to muscular.
Cosmètics: Són útils les cremes, gels amb productes que portin cafeïna, extractes d’algues i carnitina.

Share
This