Les arrugues són una de les preocupacions principals, tant d’homes com de dones, a mesura que van passar els anys. Tant si ja en tens alguna com si vols prevenir-ne la seva aparició, has de saber que amb un estil de vida saludable i amb tractaments específics podrem retornar a la nostra pell la seva fermesa i elasticitat.

Les arrugues són gairebé inevitables i solen aparèixer pel pas dels anys: portar a terme una dieta irregular, la cura inapropiada de la pell i les condicions del medi ambient són alguns dels principals factors que afavoreixen la seva aparició. Però actes tan quotidians com somriure o la propia gesticulació mentre parlem també provoquen la seva aparició.

Tot aquests factors que hem descrit anteriorment provoquen que la pell s’assequi cada vegada més, es torni més fina i menys resistent, i propensa a formar antiestètics plecs. Sigui com sigui, per a molts, conviure amb elles es converteix en una cosa difícil. Si ja tens aquestes arrugues i t’agradaria tractar de dissimular-les i començar a actuar sobre elles, et donem uns senzills consells per a començar a prevenir-les.

Hi ha diverses formes per a combatre les arrugues, des de tractaments naturals fins a productes tòpics. Aquests són alguns consells:

  • Alimentació. Tant les vitamines (A, E i C) com els àcids grassos essencials (àcid linoleic) i els oligoelements (el seleni, present en cereals, llevat de cervesa, all, ceba, germen de blat o carns, i el zinc, en carns vermelles, peix, pollastre, productes lactis, grans i nous) participen activament en la bona salut de la pell.
  • Neteja i hidratació. Els bons gestos, com desmaquillar, oxigenar i hidratar la pell al matí i a la nit, així com exfoliar el cutis una vegada a la setmana són solucions eficaces.
  • Cremes antiedat. Complementar el nostre estil de vida saludable i els nostres rituals de bellesa amb tractaments específics per reduir la visibilitat de les línies d’expressió i les arrugues és essencial. Les noves cremes tensores, de renovació cel·lular i de farciment d’arrugues (els principals tractaments antiage) estan aconseguint resultats cada vegada més sorprenents a l’hora de prolongar la joventut de la pell sense recórrer a mètodes quirúrgics.

No dubtis més! Consulta’ns a la farmàcia, tenim el tractament que necessites per dissimular les línies d’expressió.

Share
This

Post a comment

*