Hola a tots,

Ara és el temps en el qual apareixen diferents malalties típiques de l’estiu. Avui el post anirà sobre la gastroenteritis, malaltia que afecta tant als adults com als nens i que consisteix en un virus que es transmet a través dels aliments i begudes.

Es presenta en forma de vòmits o diarrea, pot causar febre en alguns casos més greus.

Si és el cas que patiu d’una gastroenteritis lleu amb les infusions podeu tractar-la. A continuació us anomeno algunes de les infusions que us podran ajudar.

La menta és un dels ingredients naturals que millor combat la gastroenteritis, redueix la inflamació de l’intestí i permet mantenir el nostre cos hidratat. També redueix les nàusees i l’acidesa estomacal.

L’anís verd millora el sistema digestiu, alleugera els símptomes estomacals com ara l’acidesa, dolor i còlics.

El te negre amb llimona, és adequat en el cas que patiu de diarrea. Si no es tolera la llimona, es pot prendre sol.

La camamilla té propietats antiinflamatòries, antimicrobianes que son clau per al funcionament del sistema digestiu. Calma els símptomes de la gastroenteritis tal com la distensió abdominal, gasos, diarrea o còlics.

El Gingebre té components actius que tenen la capacitat de calmar l’estómac i protegir-lo dels bacteris perillosos.

Si els símptomes continuem després de prendre aquestes infusions, el millor que podeu fer és visitar al vostre metge, per tal que us posi un tractament.

Aquestes són algunes de les infusions que us faran alleugerar els símptomes de la gastroenteritis, si voleu més informació, ens podeu visitar a la meva farmàcia i us atendrem amb molt de gust.

Que acabeu de passar un bon estiu i fins al proper post amics.

Share
This