T’agradaria saber quin és el teu tipus de pell i quin producte o tractament s’adapta millor a les seves necessitats? Des de la neteja, l’exfoliació, la tonificació i, per descomptat, la hidratació són passos que haurien de repetir-se en el nostre ritual d’higiene facial, tant si tens la pell seca, mixta o grasa. Totes les pells necessiten ser cuidades però no totes requereixen el mateix tipus de cura.

 

La prestigiosa marca francesa de productes basats en la naturalesa Caudalie, ofereix una línia per a la cura de la pell que és perfecta per a les persones que gaudeixen de les experiències sensorials a través de les sensacions i les aromes.

 

Podràs gaudir d’un estudi personalitzat per obtenir un diagnòstic adaptat a la teva pell amb totes les garanties. A més a més, et donarem algunes recomanacions perquè tinguis una rutina de bellesa adequada segons al teu tipus de pell i en el moment en el que es troba actualment.

 

L’esdeveniment Caudalie és gratuït i per a poder gaudir-ho, no és necessari que vinguis desmaquillada. T’animes a descobrir què diu la teva pell de la teva salut dermatològica i quin tipus de pell tens? Només així encertaràs amb el millor tractament, sempre aconsellat pels nostres experts sanitaris en bellesa i dermocosmètica facial.

 

Quan serà l’esdeveniment? El pròxim 12 de febrer.

On serà? A Ronda Vilassar, 2. Vilassar de Mar.

Cost? Gratuït.

 

Reserva ja la teva cita gratuïta a través del 648 435 736 o trucant-nos a la farmàcia al 937 500 569. T’esperem! 🙂

 

Share
This

Post a comment

*