Créixer i fer-nos grans forma part de la nostra vida, i ens agradi o no crec que fer-ho d’una manera optimista i responsable és la millor manera per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos i entendre el nostre organisme i els canvis que es donen en ell.

Al fer-nos grans, el nostre cos necessita que el cuidem de manera integral, pel que el compromis personal que hem d’adquirir amb nosaltres mateixos és major del que portàvem fent fins ara. És important deixar clar que no es tracta de reptes impossibles, sino d’objectius aconseguibles i mesurables. Amb uns petits canvis a favor de la teva salut la teva vida millorarà considerablement!

Comença amb tasques senzilles

Hi ha moltes activitats que pots fer durant el teu dia a dia sense canviar radicalment el teu estil de vida i que t’ajudaran a ser més actius. Jugar amb els teus nets al parc, passejar al gos marcan-te cada vegada passejos més llargs i deixar el cotxe només per fer distàncies llargues són algunes de les petites accions que faran activar-te.

Cuida la teva alimentació

Has d’aprendre (si no ho fas ja) a menjar moderadament: no has de privar-te de res si no tens problemes greus i si el teu metge no t’ho ha recomanat, però ja saps que segons quins aliments i begudes només és aconsellable prendre’ls n petites quantitats.

Consume calcio y vitaminas

Amb el pas del temps, els ossos es van desgastant i és necessari que els ajudis a mantenir-se forts amb complements de calci, vitamines com la D3 i el fòsfor. També pots optar per enfortir el teu sistema immunològic per poder gaudir sense cap molèstia del temps amb la teva família i els teus amics.

Vine a veure’ns a la farmàcia i t’aconsellarem sempre tenint en compte el teu estil de vida. T’esperem!

Share
This

Post a comment

*