Els “superaliments” són tots aquells aliments que tenen un alt poder nutritiu i que, per tant, poden beneficiar la teva salut a nivells excepcionals! Pel que fa a la nostra pell, podem nodrir-la d’una forma molt senzilla: potenciar els nostres àpats amb aquests superaliments i/o utilitzant productes “supercosmètics” (com exfoliants i mascaretes) creats a partir d’aquests aliments tan beneficiosos per a tu!  En aquest post us parlarem d’alguns aliments que, cada vegada més, podem trobar en forma de cosmètica natural i que us ajudaran a mantenir la vostra pell ben cuidada. 

  • Alvocat: Sí, sí, l’alvocat és un dels superaliments predilectes, ja que no només es menja, sinó que el seu oli té unes propietats magnífiques per a la pell seca, els grans, les arrugues i fins i tot les taques generades pel sol! Tot això és gràcies al seu alt concentrat en àcids grassos i  vitamina C, B, D i E. És per aquest motiu que trobaràs infinitats de marques que han creat mascaretes o fins i tot productes pel cabell a base d’alvocat.
  • Quinoa: El cereal que està actualment més de moda, potencia una dieta molt saludable per a tu i per a la teva pell. A més, la quinoa afavoreix i allarga la vida a la coloració del cabell i del pèl.
  • Mel: Que fàcil oi? Un producte a l’abast de tothom i una solució excel·lent per a les pells greixoses o acneiques. La mel (si és artesanal i pura, millora) actua com a regeneradora, antiedat i cicatritzant. Si t’agrada cuidar-te, pots investigar sobre la marca Abeelium que té una gran línia de productes cosmètics 100% ecològics.
  • Àloe vera: Encara que sigui un aliment més destinat a la cosmètica, l’àloe vera té unes propietats hidratants, antiinflamatòries i regeneradores magnífiques. És per això que una crema d’àloe vera és una gran solució contra les estries i per a cicatritzar. 
  • Açaí: Potser no n’has sentit tant a parlar. És un margalló molt ric en vitamines A i C i antioxidants, provinent de l’Amazònia. Aquest superaliment en forma de baia pot ajudar-te a revitalitzar la teva pell, protegint-la dels factors d’estrès.
  • Chia: Les llavors de Chia són molt fibroses i riques en zinc i magnesi. És per això que tenen un alt poder d’antiaging. Per a la pell, sovint les trobes en forma d’oli com el Golden Radiance Body Oil  de la casa Freshly Cosmetics.
  • Col Kale: Coneguda com a Kale en el món de la cosmètica, aquest superaliment ajuda a la circulació de la sang, gràcies a la vitamina K, A i C que conté. Si el que vols és prevenir o reduir les ulleres i bosses al voltant dels ulls, aquest és el superaliment perfecte per a tu! Un bon exemple és la marca londinenca Nourish que té des de cremes antiedat fins a contorn d’ulls multivitamínics! 

Anima’t! Si el que vols és cuidar-te ha arribat l’hora de consumir aquests superaliments tan saludables i beneficiosos per a la pell!

Share
This

Post a comment

*