Per a molts homes la barba forma part de la seva personalitat i els aporta un toc addicional a la seva aparença. Avui us parlem sobre la importància que té la cura de la teva barba, i us donarem alguns consells sobre com pots donar-li la cura necessària.

És indiscutible que la barba forma part d’una de les primeres impressions que causes a la resta de persones: depenent de la importància que li donis a la teva barba lluiràs de maneres molt diferents. A més a més, has de tenir en compte que sota de la teva barba es troba gran part de la teva pell facial, la qual es delicada i necessita una bona hidratació, nutrició i una bona neteja.

Com cuidar la meva barba? 

Per començar, has de tenir en compte que es recomana retallar la barba cada dues o tres setmanes. D’aquesta manera aconseguiràs que es mantingui forta, brillant i saludable, sense oblidar que mostraràs un aspecte cuidat.

Per aconseguir un tall òptim de la teva barba i d’acord a les teves expressions facials, el millor que pots fer és anar a una barberia on realitzaran el tall de la barba amb unes tisores especials, donant-li la forma i l’estil que millor va amb tu.

A l’hora de rentar-la i acondiconar-la has de saber que necessita un xampú i un acondicionador especial si vols cuidar-la i mimar-la com es mereix. Els xampús pel cabell, per exemple, tenen una serie de paràmetres com el pH que són especialment indicats per la part del cos a la que estan destinats, és per això que és important utilitzar cada producte a la seva zona específica d’aplicació.

Trobaràs també altres productes per tenir una barba de 10: olis, cera, sèrums i tònics de barba entre d’altres. Els olis, per exemple, faran que la teva barba tingui una caiguda molt diferent, a més d’una bona aparença i tacte.

Recorda també de raspatllar la teva barba almenys dues vegades al dia, sempre utilitzant la pinta indicada.

Share
This

Post a comment

*