07 maig 2019

Cuida’t mentre dorms

No seria genial poder cuidar-nos mentre dormim, sense gaire esforç? Les hores de somni són fonamentals per a la reparació i recuperació del nostre cos i també de la nostra ment. És per això que des de la nostra farmàcia us donem alguns consells per millorar les vostres hores de son i cuidar-vos més:

– Cuida l’ambient de l’habitació on dorms amb un humidificador de vapor fred. Un entorn lliure de sorolls, en foscor i a una temperatura entre 18-20 °C t’ajudarà a descansar. Però a més, un nivell adequat d’humitat, d’entre el 40 i el 60% millorarà la teva respiració, i evitarà que la teva pell es deshidrati i ressequi mentre dorms.

– Aplica una crema facial de nit. Quan dorms, la teva pell es recupera dels danys soferts durant el dia, està en fase de restauració i reparació, i per tant, és més receptiva. A més a més, també és més propensa a la deshidratació. Les cremes de nit estan formulades per a ajudar-la, aportant elements regeneradors, i sent més nutritives.

– Aplica’t la crema dels peus per la nit:és el millor moment per a treure-li el màxim partit. Aplica-la amb un massatge que relaxi els teus peus, posa’t uns mitjons de cotó suaus, i a dormir… al matí següent podràs lluir uns peus hidratats i descansats.

– Bàlsam labial reparador: si ho apliques abans de ficar-te al llit, romandrà més temps actuant, perquè no parles, menges o gesticules, per la qual cosa mantindrà la hidratació natural dels teus llavis per més temps, mentre ajuda a la seva reparació cel·lular. T’aixecaràs amb uns llavis suaus i hidratats.

Però si el que t’ocorre és que agafar el son es converteix en un autèntic malson, la melatonina pot ser la teva solució. Aquesta hormona regula el ritme de circadià, i la qualitat del somni de forma natural en el nostre organisme, en funció dels estímuls lumínics.

Pots trobar-la en forma de complements alimentosos, acompanyada de plantes com la pasiflora o la melissa, que també contribueixen a cuidar la qualitat de les teves hores de somni. Consulta’ns a la farmàcia!

Share
This

Post a comment

*