Hola de nou, amics!

Arriba el desembre i el Nadal, i amb ells, els excessos a l’hora de menjar i beure: els menjars amb els nostres amics i familiars s’allarguen més del compte i acostumem a menjar i beure més del que hauríem. Avui us parlarem sobre com portar els excessos amb l’alcohol de la millor manera possible.

El més important és la hidratació

Hidratar-se és un dels millors remei: ja sigui a base d’aigua o de begudes isotòniques, beure ens ajudarà a recuperar els electròlits perduts i tornar al nivell d’hidratació habitual del nostre organisme. Recorda beure a poc a poc i que l’aigua no estigui massa freda.

Els sucs de fruites també ens ajudaran en aquest procés de rehidratació, ja que alguns d’ells ens aporten sucres presents a les fruites i ens ajudaran a superar la ressaca.

L’esmorzar: un altre imprescindible

Un bon esmorzar que ens aporti aminoàcids serà imprescindible per començar bé el dia i evitar que la ressaca se’ns emporti el dia que tenim per endavant. Què esmorzar? Ous amb bacon són un bon esmorzar pels dies de ressaca: els ous són rics en cisteïna i el bacon en aminoàcids.

Pots optar també per esmorzars amb mel, que és font de potassi i fructosa, que s’acostumen a perdre amb la ingesta d’alcohol.

Per últim, no oblidis els carbohidrats: entre els més saludables es troben els plàtans o l’arròs.

Tot i així, des de Farmàcia de Mar us recordem l’importància de no excedir-se amb l’alimentació ni amb l’alcohol. El nostre organisme no està acostumat a menjar ni a beure tant i, tot i que ens ve de gust, la nostra salut ens ho agraïrà.

Si no ho aconsegueixes, segueix les nostres recomanacions i explica’ns a les nostres xarxes socials què tal t’ha anat.

Gràcies per llegir-nos i fins aviat!

Share
This

Post a comment

*