Benvinguts al nostre Bloc,

La higiene bucal és un dels gestos quotidians que semblen més assumits però no obstant això no podem deixar passar el fet que la falta d’higiene bucal és més comuna del que ens pensem.

La importància d’una bona educació des de nens és el que garantirà adquirir uns bons hàbits al llarg de la nostra vida. És recomanable començar amb el raspallat dental des que comencen a aparèixer les primeres dents.

En la nostra farmàcia trobaràs tots els productes necessaris per a la higiene bucal del teu fill des del principi, raspalls suaus adequats i pastes que podràs utilitzar sense cap risc i que garanteixen la salut bucal del nen.

Abans dels tres anys podem començar utilitzant un raspall suau específic simplement mullat amb aigua, sobretot li hem d’ajudar en el raspallat, aquesta etapa és molt important perquè el nen adquireixi rutines adequades. A partir dels tres anys ja es pot utilitzar una pasta dentifrícia adequada per a cada moment, consulta’ns quin és la més adequada per al teu fill.

Consells per a una bona higiene bucal infantil

Ús d’un raspall adequat per a l’edat, depenent de les edats el raspall serà més o menys tou, a més ha d’anar canviant de forma per adaptar-se a les necessitats de raspallat.

Canvi del raspall, és recomanable que es canviï cada tres mesos més o menys.

Pasta de dents adequada, el més aconsellable és comprar la pasta de dents per a nens en la farmàcia, on t’assessorem de la més adequada segons l’edat del nen, sobretot perquè utilitzi una quantitat recomanable.

Minuts de raspallat, recomanem que el raspallat duri entre dos i tres minuts, potser com més petit sigui el nen més costi, però gràcies a la vostra ajuda aconseguiran arribar al temps òptim de raspallat.

Bona tècnica, ensenyar al nen a raspallar bé les dents, zona externa, zona interna i la zona de masticació. La millor forma és que ens vegi i ens imiti, sempre que puguem és recomanable rentar-nos les dents amb ells.

Dieta adequada, sobretot evitar l’excés de sucres. El consum excessiu de sucre perjudica la salut de les dents.

Esperem que aquest article us hagi resultat interessant i que dugueu a terme els nostres consells.

Share
This