La nova estació ja és aquí, i amb ella, els menuts i no tan menuts tornen a les activitats escolars. A poc a poc tots ens anem adaptant a la nova normalitat, a la nova rutina, i aquest any, més que mai, és molt important que cuidem les nostres defenses.

Una dieta equilibrada, una vida ordenada, no estressar-se… Són factors molt importants per al sistema immunològic, però hem de saber que també podem optar per un reforç dietètic entre la gran varietat de plantes medicinals, substàncies, i nutrients que existeixen per a reforçar les defenses de l’organisme.

A continuació parlem d’alguns dels estimulants immunològics més eficaços per potenciar les nostres defenses amb multivitamínics i altres.

Equinàcia

Funciona molt bé com a preventiva o com una ajuda natural per alleujar grips i refredats, té propietats antibacterianes, antivirals, antiinflamatòries i immunoestimulants i la podem trobar en diverses presentacions: xarops, esprais, pastilles, extractes… D’’aquesta manera podem adaptar-la a qualsevol edat. 

Pròpoli

Potent antiviral, antisèptic, cicatritzant… Potser un dels més coneguts, l’associem a la imatge de les abelles, ja que són els que l’elaboren. Les seves múltiples propietats preventives i terapèutiques són la raó per la qual molts laboratoris l’incorporen en els seus preparats.

Gelea Reial

És un reconstituent natural ideal per als canvis d’estació tant en adults com nens, un concentrat amb proteïnes, vitamines, minerals i altres substàncies relacionades amb el creixement i la vitalitat. 

Pol·len

Els grans de pol·len són molt nutritius, tonifiquen, augmenten les defenses de l’organisme i el podem introduir en la nostra dieta diària molt fàcilment amb l’esmorzar.

Cítrics

Importantíssim introduir fruita fresca cada dia, taronges, mandarines, aranges, llimones… Tots ells rics en vitamina C, milloren el nostre sistema immunitari, cicatritzen i augmenten defenses. Si no podem optar per ingerir-ho de forma natural, també hi ha vitamina C en càpsules o pastilles efervescents. 

Si tens dubtes, consulta’ns a la farmàcia. Nosaltres podem ajudar-te!

Share
This

Post a comment

*