Com encarar les vacances per tal de no patir estrès postvacacional? 

Les vacances d’estiu cada vegada estan més a prop, per fi! L’arribada del bon temps és un recordatori més de les esperades vacances, i per gaudir-les completament hem d’organitzar-nos de tal manera que la prevenció sigui la nostra aliada per a no patir contratemps d’última hora. Des de farmàcia de Mar t’ajudem per aconseguir aprofitar el màxim el temps vacacional i allunyar la síndrome postvacacional.

  • No canviïs completament els teus horaris. Passar d’aixecar-nos d’hora a quedar-nos el llit fins tard és un dels principals factors que alteren el nostre cos. Per això, et recomanem que a les teves vacances no et posis el despertador molt més tard que en el teu dia a dia: no cal que et llevis a les 6 del matí, però aixecar-te un parell d’hores més tard t’ajudarà a aprofitar les teves vacances, planificar el dia i gaudir de diferents llocs i activitats sense la massificació pròpia de l’estiu.
  • Sigues positiu. Com ja saps, la nostra ment juga un paper fonamental en la nostra actitud del dia a dia. Has de veure el costat positiu de tots els moments, tant de les vacances com de quan tornis a la teva rutina. El nostre consell és que et marquis petits objectius quan tornis a la feina, així estaràs més motivat i allunyaràs la síndrome postvacacional i tots els seus símptomes.
  • Els relaxants naturals són els teus aliats. Són un bon complement a tots els consells que et donem en aquest article, i és que segons quin relaxant natural triïs t’ajudarà a combatre el cansament físic i mental, a tenir més energia i fins i tot a augmentar la teva concentració i fer més productius els primers dies de tornada a la feina.
  • Prepara la teva farmaciola per les vacances. Com ja hem comentat anteriorment, gaudir de les teves vacances al 100% t’ajudarà a no patir la síndrome postvacacional, ja que hauràs donat a la teva ment el descans que necessitava i estarà preparada per afrontar novament els reptes de la teva feina. Per això, és important que planifiquis la teva farmaciola segons el destí on aniràs i els membres de la família que t’acompanyin.

Et recordem que pots consultar-nos a la farmàcia o a través de les nostres xarxes socials qualsevol dubte que tinguis per combatre la síndrome postvacacional. Gràcies al nostre consell farmacèutic trobarem junts els productes que millor encaixen amb el teu estil de vida, i mantindràs allunyat els símptomes de l’estrès postvacacional.

Share
This

Post a comment

*