Hola a totes!

Gràcies per tornar al bloc de Farmàcia de Mar, en aquesta ocasió hem triat un tema que a totes aquelles que sou mare segur que us ha preocupat en algun moment.

Al cap del dia quan tenim nadons i sobretot a partir de certs mesos utilitzem molts biberons, de vegades ens sorgeixen dubtes sobre com conservar-los el major temps possible en bon estat.

Mantenir els biberons, tetines netes i en perfecte estat és una forma de protegir la salut dels nostres petits de la casa. Sobretot en els primers mesos de vida.

¿Com netejar els biberons després de cada ús?

Quan el nostre nadó acaba la presa és moment de rebutjar les restes de farinetes o llet que quedin i seguidament esbandir amb aigua.

Per a una neteja òptima és necessari utilitzar una escombreta específica que pots trobar en la nostra farmàcia. Tindrem especial atenció a realitzar una neteja a consciència tant del biberó com de la tetina.

Utilitzarem a poder ser un sabó especial per a la neteja de biberons i tetines, consulta’ns i t’expliquem tots els seus avantatges.

Deixarem assecar a l’aire completament i una vegada sec es poden guarden fins al següent ús. Millor tenir diversos biberons per poder tenir disponible un quan necessitem.

Mètodes d’Esterilització

Per a qualsevol d’aquests mètodes és molt important separar totes les peces del biberó per a la seva correcta esterilització.

  • Aigua bullent: és el mètode més tradicional. Submergir totes les peces en aigua bullent, ha de bullir de forma contínua durant 5 minuts, passat aquest temps retirarem les parts del biberó amb cura i deixarem assecar.
  • Microones: en la teva farmàcia pots trobar esterilitzadors per a microones totalment segurs. És un recipient on s’afegeix aigua (sempre s’indica la quantitat segons model) es col·loquen totes les peces del biberó, es tapa i s’introdueix en el microones el temps indicat en cada marca.
  • Líquids o pastilles esterilitzadores per esterilitzar en fred: en Farmàcia de Mar disposem de productes per a esterilització en fred.

S’afegeix el producte en aigua, se submergeixen completament les peces del biberó i es deixa transcórrer el temps necessari depenent de cada marca.

Esperem que aquest post t’hagi servit per aclarir dubtes si els teníeu. Expliqueu-nos-ho en els comentaris.

Gràcies per llegir-nos, fins al proper post.

Share
This

Post a comment

*