Per mantenir la salut, cal estar actiu tot l’any i fer activitat física regularment. Aquesta consigna de l’esport, és més o menys fàcil en els mesos de temperatures més agradables, però es pot complicar més en els mesos de fred.

Afortunadament, és possible i fins i tot molt agradable mantenir-se actiu a l’hivern. Només cal una mica d’imaginació! En aquest post presentem 4 activitats a l’aire lliure per fer durant l’hivern i, per què no, aprofitar per gaudir dels paisatges.

  1. Raquetes de neu

Les raquetes de neu és una activitat d’hivern accessible per a tots, que permetrà gaudir dels paisatges nevats mentre es treballa el càrdio. A més, atès que la neu provoca una resistència addicional, una sortida amb raquetes de neu requereix més energia que caminar per terra ferma. 

  1. Patinar

El patinatge és molt suau amb les articulacions i millora l’equilibri i la resistència muscular de les cames. Per tant, és ideal per les persones que pateixen dolor als genolls o als malucs. En resum, el patinatge és una gran activitat per fer amb la família, la parella o els amics i que farà treballar diverses habilitats físiques.

  1. Jugar a la neu

Aquesta activitat pot semblar una mica infantil, però l’edat és només un número. La construcció d’un fort, la baralla de boles de neu o el joc de futbol d’hivern farà gastar grans quantitats d’energia, treballar els músculs d’una manera diferent. És gratuït i ideal per passar temps amb la família.

  1. Senderisme 

El senderisme s’adapta a tots els nivells de forma física, no requereix cap equipament especial i es pot fer a qualsevol lloc. Per obtenir més desafiaments, es pot optar per un terreny més escarpat o per augmentar la durada i la velocitat de la caminada. 

Recordeu protegir-vos de les radiacions del sol també en a l’hivern, a la nostra farmàcia trobareu formats de protecció solars especialment per l’època de fred.

Share
This

Post a comment

*